[wpml_language_selector_widget]

Gozar logo

Ginkaart

GOZAR mixt verfijnde gin-tonics. Wij kozen een selectie hoogwaardige gins en bieden ze aan met de gepaste tonic.
Een frisse cocktail voor aperitief of zwoele zomeravond.

Ontdek hieronder onze gins, die zowel kenner als ontdekker zullen vermurwen.

Onze Huisgin: JARDIM 5.0

Jardim 5.0 met Fever Tree Light Tonic  -  € 12,00

Ook verkrijgbaar in elegante cadeauverpakking met glazen en bijpassende tonic. Bekijk hier alle opties.

Onze andere gins:

Gozar Gin - Bombay Sapphire + Fever Tree

BOMBAY SAPPHIRE + FEVER TREE

Bombay Sapphire werd gecreëerd op basis van de klassieke Bombay dry gin, aangevuld met zoethout en koriander. De zachte textuur geeft een smaak vrij van citroenschil en gematigde zoetheid. Het citrusgehalte van Fever Tree tonic sluit hier uitstekend bij aan.

€ 10,00

Gozar Gin - Hendrick's + Thomas Henry

HENDRICK’S + FEVER TREE

Deze gin onderscheidt zich door gebruik te maken van Bulgaarse rozen en komkommer. Fever Tree tonic water is erg verfrissend dankzij zijn perfecte balans tussen citrus en bitterheid, zodat deze gin optimaal tot zijn recht komt!

€ 12,00

Gozar Gin - Black Marula + Schweppes Lavendel & Orange Blossom

BLACK MARULA + FEVER TREE CLEMENTINE

Deze Antwerpse gin is gebaseerd op de Afrikaanse Marulavrucht. Deze neemt de bitterheid van de klassieke gin weg. Zachter gemaakt met koriander, lavendel, rozenblaadjes en oranjebloesem. Een hele toegankelijke, zachte, kwaliteitsvolle gin.

€ 14,50

Gozar Gin - Red Marula + Fever Tree Mediterranean

RED MARULA + FEVER TREE MEDITERRANEAN TONIC WATER

Marula Pomegranate is een zwoele, zachte en toegankelijke gin met een zachte roze schijn. De Marula Pomgranate is opvallend zoet met geuren van rode vruchten zoals framboos, bosaardbei en bramen. De Pomegranate variant is gebaseerd op de Marula gin met als grootste smaakmaker de 'granaatappel' en bevat dan ook dezelfde basis ingrediënten.

€ 14,50

Gozar Gin - Tanquerey No10 + Fever Tree

TANQUERAY N°TEN + FEVER TREE

N°TEN wijkt erg af van de klassieke dry gins omdat de nadruk ligt op fruitige citrustoetsen in plaats van de smaken van jeneverbes. Fever Tree is een tonic bestaande uit bronwater, citroenzuur en natuurlijke kinine, wat dit een uitzonderlijke combinatie maakt.

€ 12,00

Gozar Gin - Gin Mare + Fever Tree Mediterranean

GIN MARE + FEVER TREE MEDITERRANEAN

Gin Mare is een Mediterrane gin afkomstig uit Spanje. Door het gebruik van koriander, rozemarijn, tijm, basilicum en zwarte olijven staat deze gin bekend voor zijn kruidigheid en extra lange afdronk. Fever Tree Mediterranean maakt deze gin compleet.

€ 13,00

Gozar Gin - With Love Gin + Fever Tree Mediterranean

WITH LOVE GIN + FEVER TREE MEDITERRANEAN

Fris, kruidig, een toets van citrus maar vooral veel liefde is wat deze gin zijn aparte en zachte smaak geeft. Drink deze gin met liefde want van elke verkochte fles gaat er €10,00 integraal naar de vzw With Love by Ferre.

€ 13,50

Gozar-achtergrond-reserveren

Reserveren

Wenst u te reserveren? Dat kan telefonisch of online! Voor groepen vanaf 8 personen dient u telefonisch contact op te nemen: 03 458 78 03.

Klik hier om online te reserveren