Over Gozar

In het Spaans en Portugees verwijst ‘gozar’ naar het goede leven: smullen, lekker eten, genieten. Deze mentaliteit, we durven zelfs zeggen levenswijze, hopen wij verwezenlijkt te hebben in onze brasserie.

Wij serveren alle gekende gerechten uit de wereldvermaarde Belgische keuken, heruitgevonden in een elegante presentatie en vaak voorzien van een zuiderse toets. De Mediterraanse keuken, waarin de smaak van de zon stralend doorbreekt, vult het klassieke menu aan tot een harmonieus gemengd stoofpotje van traditie en fijnproeverij.

Op die manier vindt iedereen zijn voorkeur bij GOZAR. En wij heten iedereen even graag welkom. Wij hebben een huiselijke sfeer gecreëerd waarin elk van onze gasten zich thuis kan voelen. Zowel koppels en zakenmensen als uitgebreide families voelen bij GOZAR het comfort en de ontspanning die de eerste vereisten zijn voor een geslaagde gezellige maaltijd.


WIE ZIJN WE?

Sofie en Kris baten GOZAR uit sinds 2013. Hiermee zijn ze niet aan hun proefstuk toe. Kris was 16 jaar lang mede-eigenaar van Afspanning De Jachthoorn in Kontich, waar ook Sofie werkte. Later gingen ze samen aan de slag bij Gusto, het cateringbedrijf van cultuurpromotor Music Hall.

Heimwee naar zijn Kontichse roots en Brasserie Nicks zoektocht naar overnemers boden Kris en Sofie een niet te versmaden kans. Ze vervulden hun wens om een eigen zaak te runnen en werden de nieuwe eigenaars van de bloeiende brasserie.

Omgedoopt tot GOZAR kreeg de brasserie ook een nieuw concept: back to basic met klassieke gerechten bereid met verse seizoensproducten en geserveerd in een huiselijke omgeving met hartelijke bediening. Eten zonder veel franjes, met hier en daar een passende Mediterraanse impuls.

Kris en Sofie willen vooral dat hun gasten ontspannen en ongedwongen kunnen genieten. Want dat is wat ‘GOZAR’ betekent.

  • {{ product.amount }} x {{ product.description }}

Naam: {{ name }}
Adres: {{ street }} {{ city }}
Telefoonnummer: {{ phone }}
E-mailadres: {{ email }}
Opmerkingen: {{ remarks }}
Tijdstip: {{ delivery_time }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x